Tonnikalakurpitsa piirakka

Valmista pohja.

Lisää tomaattimurska.

Raastettu porkkana, tonnikala ja kurpisapalat.

Päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa n 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 160g25kcal1.2g3.2g0.2g3.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g148g42kcal0.9g8.8g0.3g3.7g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g228g80kcal3.7g15.7g0.2g3.2g
Tonnikala vedessä, rainbow320g320kcal63.9g1.6g6.4g0g
Voi 228g1656kcal2.7g0.9g185.6g0g
Talkkunajauho, sisältää ohraa 80g250kcal6.6g46.1g2.4g7.9g
Vehnäjauho puolikarkea 297g1018kcal30.2g207.7g3.6g10.4g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.3g0g0.1g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 150160g623kcal46.3g2.4g46.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3264g8067kcal312.2g581.4g490g57g
Valittu annoskoko1632g4034kcal156.1g290.7g245g28.5g
Annoskoko puolitettuna816g2017kcal78.1g145.4g122.5g14.3g
Arvot/100g100g247kcal9.6g17.8g15g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310094