Papaijasose (intialaisiin ruokiin)

1 raaka papaija
vettä

1) Kuori papaija ja poista siemenet.

Leikkaa hedelmäliha karkeaksi silpuksi ja pane tehosekoittimeen.

2) Notkista seos vedellä (noin 2 rkl) sopivan paksuiseksi soseeksi.

Soseen voi myös pakastaa.

Lähde
Shehzad Husain
Helppoa ja hyvää Intiasta
WSOY

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papaija, raaka, kuoreton, siemenetön, annos 100g1530g597kcal9.2g149.9g1.5g27.5g
Vesi, vesijohtovesi 102g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3264g1193kcal18.4g299.8g3g55g
Valittu annoskoko1632g597kcal9.2g149.9g1.5g27.5g
Annoskoko puolitettuna816g298kcal4.6g75g0.8g13.8g
Arvot/100g100g37kcal0.6g9.2g0.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337224