Kukkakaalimuhennos koskenlaskijalla

Keitä kukkakaalit kypsäksi.

Sulata eri kattilassa voi, lisää vehnäjauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää maito hiljalleen, koko ajan sekoittaen seokseen, jossa voi on imeytynyt vehnäjauhoihin.

Keitä hiljalleen n.10 minuuttia.

Lisää koskenlaskija paloina kastikkeeseen ja sekoita.

Ota kattila liedeltä, lisää suola ja keitetyt kukkakaalit valkokastikkeeseen ja halutessasi kruunaa hyppysellisellä rakuunaa.

Maistuu myös kylmänä ruisleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Julette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 902g217kcal16.3g19.8g2.7g20.7g
Vehnäjauho puolikarkea 36g124kcal3.7g25.2g0.4g1.3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen601g198kcal19.8g29.5g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g60g168kcal11.4g0g13.2g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g30g219kcal0.3g0.3g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3264g1854kcal103g149.6g80.6g44g
Valittu annoskoko1632g927kcal51.5g74.8g40.3g22g
Annoskoko puolitettuna816g463kcal25.8g37.4g20.2g11g
Arvot/100g100g57kcal3.2g4.6g2.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338204