Bataatti-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja hienonnettu sipuli rasvassa pannulla.

Mausta.

Kuori bataatit ja leikkaa pienehköiksi suikaleiksi.

Laita tilavaan, laakeaan uunivuokaan jauheliha-sipuliseos, bataattisuikaleet, juustoraaste (säästä vähän raastetta pinnalle) ja raejuusto.

Sekoita, että ainekset ovat tasaisesti.

Vatkaa munat ja maito keskenään.

Mausta suolalla.

Kaada munamaito vuokaan.

Ripottele loppu juustoraaste pinnalle.

Kypsennä 200 asteessa ensin 30 min. Painele ruokaa lastalla, ettei pinta kuivu.

Paista vielä 20 - 30 min tai kunnes bataatit tuntuvat kypsiltä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2176 grammaa

Tanjizzz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g498kcal57g0g30g0g
Bataatti, kuorittu 545g441kcal8.5g91.6g0.3g16.3g
Sipuli (kuorittu)101g27kcal1.3g4.9g0.2g1.7g
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 300g80kcal9.9g9.3g0g0g
Raejuusto rasvaton, maustamaton 0,3% (Valio) 200 g purkki150g98kcal19.5g3.2g0.5g0g
Polar-juusto 15%113g293kcal34.9g0g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3264g3225kcal293.2g218.8g121.2g36g
Valittu annoskoko1632g1612kcal146.6g109.4g60.6g18g
Annoskoko puolitettuna816g806kcal73.3g54.7g30.3g9g
Arvot/100g100g99kcal9g6.7g3.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390814