Rouhea porkkanakakku

Pilko pieniksi tai raasta pestyt porkkanat.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy rauhallisesti samalla vatkaten.

Lisää jauho-vaniljasokeri-leivinjauhe-rui
shiutaleseos.

Lisää porkkanat viimeiseksi ja sekoita taikinaa rauhallisesti.

Iso annos, joten kannattaa tehdä yleiskoneella.

Taikina on vetelähköä, mutta tiivistyy paistettaessa.

Laita vuokiin paperia tai voitele ja korppujauhota ne.
Kaada taikina vuokiin (3) ja paista 175 asteessa n tunti viisitoista minuuttia.

Voit laittaa paperin päälle kun kakku on saanut haluamasi värin.

Reseptistä tulee n. 79 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Yllätys, yllätys tästä tuli aivan ihanaa.

maanantai 20.10.2014 klo 19:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 379g124kcal2.3g21.1g0.8g9.7g
Sokeri 217g881kcal0g216.8g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g153g535kcal2.6g136g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 330g414kcal36.3g0.9g29.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 306g1049kcal31.1g213.9g3.7g10.7g
Grahamjauho 61g200kcal6.5g37.1g1.3g6.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g15g61kcal0g15.1g0g0g
Leivinjauhe 12g22kcal0.6g4.6g0g0.1g
Nalle täysjyvä ruishiutaleet 1dl=30g37g121kcal2.9g22.4g0.7g7g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 122g865kcal0g0g97.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3264g8543kcal164.6g1335.8g268.2g67.2g
Valittu annoskoko1632g4271kcal82.3g667.9g134.1g33.6g
Annoskoko puolitettuna816g2136kcal41.2g334g67.1g16.8g
Arvot/100g100g262kcal5g40.9g8.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=443604