Insalata Mozzarella

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

Huuhtele ja valuta.

2. Sekoita marinadin aineet keskenään: 2rkl rypsiöljyä, 1 rkl balsamiviinietikkaa, 2rkl app. mehua, 1/2-1 tl suolaa, 1 tl sokeria, 1/2-1tl mustapippurirouhetta, 1 vs. kynsi, 1/2dl tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna.

Lisää marinadi pastan joukkoon ja anna marinoitua kylmässä pari tuntia.

3. Leikkaa mozzarella viipaleiksi (alkup.

Ohjeen mukaan 200g, tähän laskettu 1 pkt / 125g) ja kirsikkatomaatit puoliksi.

Vuoraa laakea astia revityllä salaatilla.

Asettele päälle marinoitu pasta, mozzarella ja tomaatit.

Koristele basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Mariaana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino225g765kcal51.7g119.2g8.3g13.5g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g23g25kcal0.2g5.2g0g0g
Appelsiinimehu, Valio, 2 dl225g86kcal2.2g20.2g0g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Rypsiöljy 42g371kcal0g0g42g0g
Basilika, tuore 15g4.1kcal0.5g0.2g0.1g0.2g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g188g459kcal33.7g1.1g35.6g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g375g75kcal2.2g12.4g1.1g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 525g68kcal5.9g5.1g1.1g6.3g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3264g3776kcal194.2g341.8g176.6g40.4g
Valittu annoskoko1632g1888kcal97.1g170.9g88.3g20.2g
Annoskoko puolitettuna816g944kcal48.6g85.5g44.2g10.1g
Arvot/100g100g116kcal5.9g10.5g5.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56565