Banaanikakku

Tähän kakkuun käy parhaiten ylikypsät banaanit ;)

Sekoita pehmeään rasvaan sokeri ja lisää kananmuna.

Sekoita hyvin.

Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja lisää jauhoseos rasva-sokeri-munaseokseen.

Sekoita tasaiseksi ja painele rengasvuoan pohjalle.

Nosta taikinaa myös ylös reunoille.

Murskaa banaanit haarukalla ja sekoita niihin kermaviili, kananmuna ja vaniljasokeri.

Soseuta punaherukat (puolukatkin käy) ja levitä ne kakkupohjalle.

Kaada kermaviili-banaaniseos päälle.

Ripottele päällimmäiseksi mantelirouhetta.

Paista kakkua 200 asteessa noin puoli tuntia.

Anna seistä vuoassa jonkin aikaa ennen kuin siirrät sen tarjoiluvadille.

Alkuperäinen ohje on kotikokki.

net sivulta jota olen hiukan keventännyt :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Peikkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 80g101kcal8.8g0.2g7.2g0g
Leivinjauhe 6.7g12kcal0.3g2.5g0g0g
Punaherukka 134g76kcal1.9g10g0.5g6.7g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%268g161kcal8.6g19g5.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 80g101kcal8.8g0.2g7.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.4g21kcal0g5.3g0g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 167g899kcal1.5g1.2g100.4g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g495g416kcal5.4g90.7g2g8.9g
Fariinisokeri94g381kcal0g93.6g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl40g232kcal8.5g2.1g20.3g4.7g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)261g835kcal36g151.4g8.4g32.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3264g6469kcal159.6g752.4g302.8g105.8g
Valittu annoskoko1632g3234kcal79.8g376.2g151.4g52.9g
Annoskoko puolitettuna816g1617kcal39.9g188.1g75.7g26.5g
Arvot/100g100g198kcal4.9g23g9.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=65218