Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka3426g10449kcal332.3g2089.7g68.5g513.9g
Puolukka 3263g1267kcal14.4g221.9g16.3g84.8g
Suola, annos 3g49g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 3263g2472kcal61g503.1g6.5g32.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g28374kcal815.4g5629.4g182.6g1262.6g
Valittu annoskoko10000g14187kcal407.7g2814.7g91.3g631.3g
Annoskoko puolitettuna5000g7094kcal203.9g1407.4g45.7g315.7g
Arvot/100g100g142kcal4.1g28.1g0.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116480