Pyttipannu

Esikeitä kiinteä maltoinen peruna ja jäähdytä.

Kuutioi perunat, sipuli ja muut ainekset.

Paista teflonpannulla pienessä määrässä öljyä, mausta pippurilla, suolalla, paprikajauheell
a.Paista päälle kananmuna jos haluat.

Lisäkkeeksi maustekurkkua ja punajuurta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 5882g4478kcal110.6g911.8g11.8g58.8g
Sipuli (kuorittu)735g199kcal9.6g35.3g1.5g12.5g
Palvikinkku HK 3%588g588kcal105.9g2.9g17.6g0g
Paprika punainen 735g215kcal6.9g33.1g2.9g14g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl294g2647kcal0g0g294.1g0g
Atria kevyt Perhenakki1765g2824kcal169.4g132.4g171.2g30g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g21901kcal804.8g2231g998.2g230.6g
Valittu annoskoko10000g10951kcal402.4g1115.5g499.1g115.3g
Annoskoko puolitettuna5000g5475kcal201.2g557.8g249.6g57.7g
Arvot/100g100g110kcal4g11.2g5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228055