BBQ possu

Leikkaa kaslerit paloiksi ja sekoita lopuista aineista bbq-kastike.

Sekoita yhteen uunivuoassa ja paista n. 175-150 asteessa kunnes rasva sulaa ja liha on revittävissä silpuksi (1,5-2h).

Kaada päälle hieman tomaattipyrettä ja hunajaa ja paista hetki lisää n. 200 asteessa.

Syö esim.

vihreiden papujen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasler, a la Atria, Atria (3 viipaletta)8157g15498kcal1223.5g65.3g1141.9g0g
Tomaattipyree, Pirkka816g669kcal27.7g155g8.2g8.2g
Soijakastike 571g344kcal29.5g54.2g0.5g0g
Hunaja 326g1078kcal1.6g263.6g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu131g136kcal10.3g21.3g0.8g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g35448kcal2585.2g1118.8g2302.8g21.8g
Valittu annoskoko10000g17724kcal1292.6g559.4g1151.4g10.9g
Annoskoko puolitettuna5000g8862kcal646.3g279.7g575.7g5.5g
Arvot/100g100g177kcal12.9g5.6g11.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325811