Banaanikakku

Tähän kakkuun käy parhaiten ylikypsät banaanit ;)

Sekoita pehmeään rasvaan sokeri ja lisää kananmuna.

Sekoita hyvin.

Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja lisää jauhoseos rasva-sokeri-munaseokseen.

Sekoita tasaiseksi ja painele rengasvuoan pohjalle.

Nosta taikinaa myös ylös reunoille.

Murskaa banaanit haarukalla ja sekoita niihin kermaviili, kananmuna ja vaniljasokeri.

Soseuta punaherukat (puolukatkin käy) ja levitä ne kakkupohjalle.

Kaada kermaviili-banaaniseos päälle.

Ripottele päällimmäiseksi mantelirouhetta.

Paista kakkua 200 asteessa noin puoli tuntia.

Anna seistä vuoassa jonkin aikaa ennen kuin siirrät sen tarjoiluvadille.

Alkuperäinen ohje on kotikokki.

net sivulta jota olen hiukan keventännyt :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Peikkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 492g618kcal54.1g1.3g44.4g0g
Leivinjauhe 41g72kcal2.1g15.5g0g0.2g
Punaherukka 820g465kcal11.8g61.5g3.3g41g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%1641g984kcal52.5g116.5g32.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 492g618kcal54.1g1.3g44.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g33g131kcal0g32.5g0g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 1025g5508kcal9.2g7.2g615.3g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g3035g2550kcal33.4g555.5g12.1g54.6g
Fariinisokeri574g2331kcal0g573.7g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl246g1422kcal51.9g13g124.3g28.5g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)1600g5119kcal220.8g927.8g51.2g200g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g39636kcal979.8g4611.6g1855.6g648.6g
Valittu annoskoko10000g19818kcal489.9g2305.8g927.8g324.3g
Annoskoko puolitettuna5000g9909kcal245g1152.9g463.9g162.2g
Arvot/100g100g198kcal4.9g23.1g9.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=65218