Kalakeitto (kermainen)

Pilko kuoritut perunat, keitä ne melkein kypsiksi purjon ja kalafondin kanssa.

Lisää kala kuutioina.

Mausta kuivatulla tillillä ja valkopippurilla.

Lisää kerma.

Kuumenna kiehuvaksi ja lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi292g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g587g353kcal8.8g76.4g0.6g5.3g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g29g26kcal0.9g1g2g0.2g
Purjoviipaleet rainbow 200g117g23kcal1.5g3.6g0g0g
Seiti x-tra467g373kcal79.3g4.7g4.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g26g192kcal0.3g0.3g21g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g117g397kcal2.3g3.5g40.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3269g2727kcal186.2g179g138.2g11g
Valittu annoskoko1635g1364kcal93.1g89.5g69.1g5.5g
Annoskoko puolitettuna817g682kcal46.6g44.8g34.6g2.8g
Arvot/100g100g83kcal5.7g5.5g4.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431842