Kukkakaali-purjokeitto

Kuullota paloiteltu kukkakaali, purjo ja valkosipuli kattilassa öljy-margariiniseoksessa.

Lisää kasvisliemi ja keitä kunnes kukkakaali on kypsää.

Soseuta keitto.

Lisää paloiteltu sulatejuusto ja mausteet; ohjeessa sanotaan kirveli, mutta käytin itse timjamia.

Saksi pinnalle vielä ruohosipulia.

Ohje julkaistu Yhteishyvä 8/10.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Irocduck
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 3916g942kcal70.9g86.1g11.7g90.1g
Purjosipuli 783g179kcal14.2g18.8g1.6g16.4g
Valkosipuli 98g106kcal7.7g16g0.6g2.1g
Rypsiöljy 132g1169kcal0g0g132.2g0g
Flora kevyt margariini 40 400g147g543kcal0.7g4.4g58.7g0g
Kasvisliemi laimennettu 3916g363kcal11.4g16.1g28.2g2g
Olympia perinteinen sulatejuusto (Valio), annos 15g979g2350kcal146.8g30.3g195.8g0g
Suola, annos 3g29g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g11305kcal503.4g343.4g857.6g221.2g
Valittu annoskoko10000g5652kcal251.7g171.7g428.8g110.6g
Annoskoko puolitettuna5000g2826kcal125.9g85.9g214.4g55.3g
Arvot/100g100g57kcal2.5g1.7g4.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187518