Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi204g429kcal17.4g77.6g6.1g55.1g
Vesi, vesijohtovesi 5519g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2759g2101kcal51.9g427.7g5.5g27.6g
Hirvenjauheliha oma saalis1380g1545kcal303.5g0g41.4g0g
Rypsiöljy 138g1220kcal0g0g138g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g10590kcal745.6g1010.6g382g165.4g
Valittu annoskoko10000g5295kcal372.8g505.3g191g82.7g
Annoskoko puolitettuna5000g2648kcal186.4g252.7g95.5g41.4g
Arvot/100g100g53kcal3.7g5.1g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221467