Mustikka-MarenkiJäädyke

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sulata ja soseuta mustikat
ja lisää munavaahtoon.

Kääntele vaahdot keskenään.

Murskaa marengit kevyesti ja sekoita joukkoon.

Kaada seos runsaalla tuorekelmulla vuorattuun pitkulaiseen vuokaan ja peitä
folioa.

Pakasta yön yli. Nosta jäädyke tarjoille kelmun avulla noin 15 minuuttia ennen tarjoilloa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Senjorita

Enkelitar sanoi...

Nam! aivan ihanan makuista!

maanantai 06.10.2008 klo 19:56

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 20g56kcal3g0g4.9g0g
Sokeri 979g3972kcal0g977.5g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl3914g13307kcal78.3g117.4g1369.9g0g
Mustikka, Pakkasmarja3914g1303kcal19.6g250.5g23.5g129.2g
Marenki 1174g3221kcal59.6g731.7g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g43718kcal321g4154.2g2797.8g258.4g
Valittu annoskoko10000g21859kcal160.5g2077.1g1398.9g129.2g
Annoskoko puolitettuna5000g10930kcal80.3g1038.6g699.5g64.6g
Arvot/100g100g219kcal1.6g20.8g14g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62218