Kesäkurpitsa pastakastike

Kuullota sipuli öljyssä, lisää valutetut herkkusienet sekä suikaloitu kesäkurpitsa.

Sekoita jauhot veteen ja lisää seos pannulle nauhana.

Anna kiehua kokoon hetki miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi sulatejuusto ja halutessasi timjami.

Anna vielä kiehua kokoon viitisen minuuttia hiljaisella tulella.

Tarjoile pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 524g95kcal2.9g13.1g2.1g3.7g
Herkkusieni säilyke 175g30kcal3.7g0.3g0.5g4.2g
Sipuli (kuorittu)87g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.35g122kcal4.7g23.8g0.8g1.3g
Vesi524g0kcal0g0g0g0g
Timjami 3.5g10kcal0.3g0.9g0.3g1.3g
Oliiviöljy 8.7g77kcal0g0g8.7g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi18g58kcal0.8g2.6g4.9g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 262g781kcal48.7g6.6g62.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3276g2392kcal124.4g103g160.8g24g
Valittu annoskoko1638g1196kcal62.2g51.5g80.4g12g
Annoskoko puolitettuna819g598kcal31.1g25.8g40.2g6g
Arvot/100g100g73kcal3.8g3.1g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111038