Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 900g569kcal27g43.2g31.5g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g117g374kcal12.9g74.8g2.6g12.9g
Vehnäjauho, sunnuntai234g819kcal28.1g166g4.9g7g
Suola, annos 3g5.4g0kcal0g0g0g0g
Voi 90g653kcal1.1g0.4g73.1g0g
Rypsiöljy 81g716kcal0g0g81g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 211g265kcal23.3g0.5g19.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3276g6791kcal184.8g569.8g424.4g39.8g
Valittu annoskoko1638g3396kcal92.4g284.9g212.2g19.9g
Annoskoko puolitettuna819g1698kcal46.2g142.5g106.1g10g
Arvot/100g100g207kcal5.6g17.4g13g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128197