Siskonmakkarakeitto-krisse

Keitä kasvikset toisessa kattilassa.

Laita keitinveteen pippurit.

Pursota siskonmakkarat toiseen kattilaan ja litraan vettä.

Pilko makkarapaloja halutessasi pieniksi, niin on sattumia joka lusikallisessa.

Laita sekaan kasvisliemivalmiste.

Yhdistä ainekset likimain kypsänä isompaan kattilaan.

Viimeistele lorauksella ketsuppia sekä silputa keittoon ruohosipulia tai vaikka valkosipulinvarsia, tai kevätsipulilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raakamakkara, siskonmakkara 225g478kcal22.4g2.1g42.8g0.1g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g338g193kcal4.7g41.9g0.7g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 135g40kcal2.6g4.7g0.4g3.3g
Vesi, vesijohtovesi 901g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix23g11kcal0.3g2.3g0.1g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g6.8g8.1kcal0.2g0.4g0.6g0.1g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Ruohosipuli 4.5g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3276g1488kcal61.6g106.4g89.4g9.6g
Valittu annoskoko1638g744kcal30.8g53.2g44.7g4.8g
Annoskoko puolitettuna819g372kcal15.4g26.6g22.4g2.4g
Arvot/100g100g45kcal1.9g3.2g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272845