Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore542g168kcal3.8g29.8g0.5g7.6g
Vesi181g0kcal0g0g0g0g
Sokeri230g934kcal0g229.9g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g686g2606kcal48.7g345g111.1g12.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3276g7417kcal105g1209.4g223.2g39.8g
Valittu annoskoko1638g3709kcal52.5g604.7g111.6g19.9g
Annoskoko puolitettuna819g1854kcal26.3g302.4g55.8g10g
Arvot/100g100g226kcal3.2g36.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296847