Jauheliha-perunalaatikko

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Mausta jauhelihamausteella ja mustapippurirouheella.

Kiehauta lihaliemi ja lisää kolmen juuston kerma.

Kokoa vuokaan kerroksittain peruna-sipuliseos, juuressuikaleet ja jauheliha.

Lisää liemi.

Paista 200 asteessa noin 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g315g79kcal3.2g15.4g0.6g7.9g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 438g313kcal8g63.2g0.9g4.7g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl219g263kcal7.4g7.9g21.9g0g
Lihaliemikuutio Maggi10g27kcal0.9g0.7g2.2g0g
Vesi263g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g350g595kcal66.5g0g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3276g2577kcal173.2g178.6g121.4g26.6g
Valittu annoskoko1638g1289kcal86.6g89.3g60.7g13.3g
Annoskoko puolitettuna819g644kcal43.3g44.7g30.4g6.7g
Arvot/100g100g79kcal5.3g5.5g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75759