Jauhelihapiirakka

Painele piirakka vuoan pohjalle ja esipaista 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia.

Paista sillä välin jauheliha ja kuutioitu sipuli.

Lisää mukaan tuorejuusto ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Lisää paprikat sekaan ja hauduta muutama minuutti.

Kaada jauhelihaseos piirakkapohjan päälle.

Laita siivutetut tomaatit pinnalle ja kaada päälle muna-kermaseos.

Ripottele lopuksi juustoraaste ja paista uunin keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g40g152kcal2.2g12.8g10g0.7g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen40g56kcal7.6g0g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Suippopaprika, makea, Pirkka12g3kcal0.1g0.6g0g0.2g
Viola metsäsieni kevyt tuorejuusto (Valio), annos 15g20g34kcal1.5g1g2.6g0.6g
Kananmuna kuorineen punnittu12g15kcal1.3g0g1.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl10g34kcal0.2g0.3g3.5g0g
Tomaatti 8g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Emmental edam maukas pizza- ja pastajuustoraaste (Valio), annos 100g15g41kcal4.9g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana328g676kcal35.8g30.6g44.4g3.4g
Valittu annoskoko164g338kcal17.9g15.3g22.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna82g169kcal9g7.7g11.1g0.9g
Arvot/100g100g206kcal10.9g9.3g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280671