Kanakeitto

Paista ja mausta kanat, siirrä syrjään.

Laita vesi kattilaan, lisää pilkotut perunat ja liemikuutiot.

Lisää loput aineet (sipulit, kanat yms) kun perunat ovat kiehuneet noin 10 minuuttia.

Mausta valkosipulilla, cayennella, paprikajauheella ja mistä sitten itse ikinä pidätkin.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Delic
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g23g14kcal0.3g2.9g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi106g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.7g16kcal0g0g1.7g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell19g21kcal4.3g0g0.4g0g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 1.4g4.5kcal0.1g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana328g118kcal9.8g8g5g0.8g
Valittu annoskoko164g59kcal4.9g4g2.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna82g30kcal2.5g2g1.3g0.2g
Arvot/100g100g36kcal3g2.4g1.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132094