Porkkana-inkiväärikeitto

1. kuullota kasvikset
2. lisää kanaliemi ja keitä kypsäksi.

3. Soseuta
4. lisää ruokakerma ja mausteet (suola ja pippuri), keitä hetken aikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g42g12kcal0.3g2.5g0.1g1g
Peruna, keskikokoinen 60g13g7.5kcal0.2g1.6g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu1.3g1kcal0g0.2g0g0g
Lehtiselleri 3.3g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 84g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%8.3g13kcal0.2g0.2g1.3g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl4.2g3.1kcal0.2g0.3g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Rypsiöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana328g108kcal2g10.4g6.4g2.4g
Valittu annoskoko164g54kcal1g5.2g3.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna82g27kcal0.5g2.6g1.6g0.6g
Arvot/100g100g33kcal0.6g3.2g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153944