Tulinen kanakeitto

Flunssantappaja nro 1. :)

1. Kuori kaikki vihannekset ja paloittele sopivan pieniksi
2. Laita kattilaan vesi ja vihannekset kiehumaan ja lisää kanaliemikuutio
3. Lisää paloiteltu chili, raastettu inkivääri ja valkosipuli, sekä soijakastike oman maun mukaan
4. Paista suikaloitu broileri voissa ja öljyssä kunnes kunnolla ruskea paistopinta
5. Lisää broilerit ja kerma kattilaan
6. Anna kiehua vielä 20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Inezi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Nauris 23g6.2kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Porkkana 16g5.1kcal0.1g0.9g0g0.4g
Fenkoli, annos 100g15g4.7kcal0.2g1.1g0g0.5g
Chili paprika punainen0.6g0.2kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 2.4g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu2.4g1.9kcal0g0.4g0g0g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 0.5g1.8kcal0g0.1g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g3.6kcal0g0g0.4g0g
Rypsiöljy 0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)1.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%17g18kcal0.4g0.4g1.6g0g
Broilerinfilee (Atria, ohut leike) 1kpl (113g)36g40kcal8.2g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana328g180kcal18.8g9g6.8g2.8g
Valittu annoskoko164g90kcal9.4g4.5g3.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna82g45kcal4.7g2.3g1.7g0.7g
Arvot/100g100g55kcal5.7g2.7g2.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=205266