Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)64g88kcal7g0.3g6.6g0g
Sokeri 23g91kcal0g22.5g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.9g71kcal0g0g7.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 17g59kcal1.8g12g0.2g0.6g
Leivinjauhe 1.6g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g1.6g6.2kcal0g1.6g0g0g
Raparperi 27g8.9kcal0.2g1.5g0g0.4g
Mansikka 18g8.4kcal0.1g1.5g0g0.3g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g5.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana328g673kcal18.4g80g29.4g2.6g
Valittu annoskoko164g336kcal9.2g40g14.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna82g168kcal4.6g20g7.4g0.7g
Arvot/100g100g205kcal5.6g24.4g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410692