Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen75g97kcal12.7g1.5g6.1g0.1g
Auringonkukkaöljy (100g)1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Amerikan Pekoni filee, HK34g54kcal7.1g0.1g30.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)28g24kcal0.3g1g2g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g26g15kcal0.1g3.8g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana329g414kcal40.4g12.8g80.6g1g
Valittu annoskoko164g207kcal20.2g6.4g40.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna82g104kcal10.1g3.2g20.2g0.3g
Arvot/100g100g126kcal12.3g3.9g24.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181672