PÄÄRYNÄTORTTU

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi palasiksi.

Levitä päärynäpalaset piirakkavuoan pohjalle.

Sekoits kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää niiden joukkoon munat, sulatettu ingmariini ja maito.

Kaada taikina päärynöiden päälle.

Paistetaan 200 asteessa alatasolla 30 minuuttia.

Tarjoile vanilja jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Werbushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 93g36kcal0.3g6.6g0.1g3.2g
Vehnäjauho puolikarkea 18g63kcal1.9g12.8g0.2g0.6g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Ingmariini,vähärasvaisempi (Arla), annos 10g10g53kcal0g0g5.9g0g
Maito, Kevyt6.3g2.9kcal0.2g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana328g480kcal10.6g65.4g17.4g7.6g
Valittu annoskoko164g240kcal5.3g32.7g8.7g3.8g
Annoskoko puolitettuna82g120kcal2.7g16.4g4.4g1.9g
Arvot/100g100g146kcal3.2g19.9g5.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285219