Punajuuri -inkiväri gazpacho keitto

Keitä punajuuret kypsäksi, anna jäähtyä ja kuori ja paloittele.

Paloittele myös sipuli ja raasta inkivääri.

Sekoita kaikki aineet sauvasekoittimella.

Tarjoa vileänä ja nokare ranskankermaa päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 56g22kcal0.6g3.9g0.1g1.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g23g4.7kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Inkivääri, tuore, silputtu2.8g2.2kcal0.1g0.5g0g0.1g
Piparjuuriraaste Felix0.9g2.6kcal0g0.1g0.2g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g2.8g0.6kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Kasvisliemikuutio 1g3.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 2.8g7.8kcal0.1g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana329g187kcal2.4g13.4g13g4.2g
Valittu annoskoko164g93kcal1.2g6.7g6.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna82g47kcal0.6g3.4g3.3g1.1g
Arvot/100g100g57kcal0.7g4.1g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347284