Kaalilaatikko VHH (01/14)

Keitä kaalisilppu kypsäksi.

Paista jauhis ja sipulisilppu öljyssä.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, suolalla, meiramilla yms.
Valuta kaalit, ota vesi talteen (3dl) ja liota siihen lihaliemikuutio.

Lisää kerma ja munat.

Sekoita vuuassa kaali ja jauhismössö, kippaa päälle munakermaseos.

Paista 200* noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali52g11kcal0.6g1.8g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 14g47kcal0.3g0.4g4.9g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Sika-nautajauheliha, 80/20% (Rainbow), annos 600g49g133kcal8.4g0g10.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana329g456kcal22.8g5.6g37.2g2.6g
Valittu annoskoko164g228kcal11.4g2.8g18.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna82g114kcal5.7g1.4g9.3g0.7g
Arvot/100g100g139kcal6.9g1.7g11.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400459