Kaali-porkkana-jauhelihalaatikko

Pilko kaali ja porkkana, keitä suolalla ja laakerinlehdillä maustetussa vedessä.

Paista jauheliha omassa rasvassaan, sekoita joukkoon pilkottu sipuli niin että sekin paistuu.

Sekoita kypsät ainekset uunivuokaan ja paista tunnin verran 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali56g12kcal0.7g1.9g0.1g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.1g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 50g114kcal9.5g0g8.5g0g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana329g267kcal20.8g6.6g17.2g3.4g
Valittu annoskoko164g134kcal10.4g3.3g8.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna82g67kcal5.2g1.7g4.3g0.9g
Arvot/100g100g81kcal6.3g2g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139704