Mausteinen naudanlihapata

Kuumenna rypsiöljy suuressa kasarissa ja ruskista lihanpalat.

Lisää joukkoon silputtu sipuli sekä chilipalko.

Anna hautua muutama minuutti.

Lisää sokeri, suola sekä paprikajauhe ja kirsikkatomaatit.

Hauduta boin 45 minuuttia.

Tarjoa paistetun viljaseoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Naudan Sisäpaisti78g86kcal17.2g0.1g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Chili paprika punainen7g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Sokeri 0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.8g2.5kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g62g23kcal1.1g4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana329g268kcal37.4g12.4g8.4g1g
Valittu annoskoko164g134kcal18.7g6.2g4.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna82g67kcal9.4g3.1g2.1g0.3g
Arvot/100g100g82kcal11.4g3.8g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313729