Muropiirakka (päärynä, rahka)

Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Teehelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g70g321kcal4.2g31.4g20.2g0.7g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)42g19kcal0.1g4.4g0g0g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g35g59kcal2.5g5.6g3g0.3g
Sokeri 7.4g30kcal0g7.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 11g15kcal1.3g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana329g888kcal16.2g97.6g48.6g2g
Valittu annoskoko165g444kcal8.1g48.8g24.3g1g
Annoskoko puolitettuna82g222kcal4.1g24.4g12.2g0.5g
Arvot/100g100g270kcal4.9g29.7g14.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232509