Värikäs pastasalaatti

Keitä pasta kypsäksi lihaliemikuutioilla maustetussa vedessä.

Pilko pikkukurkut sekä juusto sopiviksi suupaloiksi ja lisää suureen kulhoon kinkun, maissin ja herneen kanssa.

Siivilöi pastasta keitinvesi ja huuhtele kylmällä vedellä, jonka jälkeen lisää kulhoon.

Sekoita kermaviilin joukkoon vähän suolaa ja pippuria ja kaada muiden aineiden päälle.

Sekoita huolellisesti pohjaa myöden.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tricolori simpukkapasta (Torino)37g130kcal5.6g24.9g0.9g1.1g
Lihaliemikuutio Maggi2.9g8.1kcal0.3g0.2g0.7g0g
Korpelan kevyt kinkkukuutio, annos 100g18g19kcal2.6g0.2g0.9g0g
Oltermanni täyteläinen (Valio), annos 100g25g102kcal5.8g0g8.4g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss18g9kcal1g0.9g0.1g0.5g
Maissi jyvät 18g25kcal0.5g4.5g0.4g0.6g
Pikkukurkku (suola) (Rainbow), annos 350g11g3.4kcal0.2g0.6g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 35g23kcal1.1g1.7g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana329g639kcal34.2g66g25.2g4.4g
Valittu annoskoko164g320kcal17.1g33g12.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna82g160kcal8.6g16.5g6.3g1.1g
Arvot/100g100g195kcal10.4g20.1g7.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278741