Kesäkurpitsapaitos

Kesäkurpitsa kokonainen suikaloidaan tikuiksi ja höyrystetään.

Iso purkki herkkusieniä ja valkosipulin kynsiä maun mukaan, puolikas koskenlakija voimakas muutama siivu metvurstia pieninä paloina.

Sulatetaan paistinmannulla sekaisin ja lisätään kesäkurpitsat.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Punahattu60

Marianne590 sanoi...

Nami, kokeiluun menee :) \r\nPidän valkosipulistakin.

lauantai 17.08.2013 klo 17:59

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g88g15kcal0.4g2.2g0.5g0g
Herkkusieni, paistettu 44g44kcal1.1g0.2g4.2g0.8g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g27g77kcal5.2g0g6g0g
Valkosipuli 3.3g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Metvursti kestomakkara2.2g8.4kcal0.5g0.2g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana329g295kcal15g6.2g22.8g1.8g
Valittu annoskoko165g148kcal7.5g3.1g11.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna82g74kcal3.8g1.6g5.7g0.5g
Arvot/100g100g90kcal4.6g1.9g6.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373562