Pyttipannu

482 grammaa perunaa
200 grammaa nakkeja
2 kananmunaa
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
1 tl suolaa

Kuori ja paloittele perunat.

Paloittele sipuli.

Ruskista sipuli, paista perunat 15 minuuttia, lisää paloitellut nakit ja kananmuna.

Paista 5-10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g91g54kcal1.4g11.8g0.1g0.8g
Nakki, keskiarvo 38g88kcal4.3g0.4g7.7g0g
Kananmuna, paistettu 21g42kcal2.6g0.1g3.5g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana329g474kcal16.8g25.6g33.8g2g
Valittu annoskoko165g237kcal8.4g12.8g16.9g1g
Annoskoko puolitettuna82g118kcal4.2g6.4g8.5g0.5g
Arvot/100g100g144kcal5.1g7.8g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386094