BodyPasta Carbonara

1. Pilko sipuli, chilit ja kuori valkosipuli
2. Lisää 1-1,5dl rypsiöljyä kattilan pohjalle, lisää sipulit ja chili, kuullota niin kauan että ovat pehmenneet
3. Lisää ~1,5-2dl vettä, silppua tehosekoittimella ainekset hyvin hienoksi puuroksi, tämän jälkeen lisää ruokakerma Kolme Juustoa
4. Paista jauheliha ja lisää se kattilaan sipuleiden seuraksi
5. Keitä 1L vettä ja lisää Spaghetteria Carbonara ainekset
6. Anna rauhassa muhia 7min, sitten lisää Carbonara jauhelihan ja sipulien sekaan.

7. Anna jäähtyä hetken, nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Defuncta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetteria Carbonara valmis (Knorr), annos 100g51g52kcal1.5g7.2g1.9g0.5g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Chili paprika punainen2.7g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha55g91kcal10.4g0g5.5g0g
Rypsiöljy 9g81kcal0g0g9.1g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g20g23kcal0.7g0.7g2g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana329g504kcal25.8g17.8g37g1.4g
Valittu annoskoko165g252kcal12.9g8.9g18.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna82g126kcal6.5g4.5g9.3g0.4g
Arvot/100g100g153kcal7.8g5.4g11.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=248537