Katkarapu-tomaattikeitto

Kuori ja hienonna sipulit sekä chili ja kuullota öljyssä, lisää kalaliemi, tomaattimurska ja pavut ja kypsennä miedolla lämmöllä 15 minuuttia.

Lisää mausteet ja kerma ja lopuksi katkaravut.

Anna kiehahtaa, mutta älä keitä enää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g59g21kcal0.9g4g0.1g0.8g
Tomaattimehu Valio39g7.8kcal0.4g1.6g0g0g
Kalaliemikuutio 0.4g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Sipuli 5.9g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Chili, vihreä, tuore , annos 15g0.6g0.3kcal0g0g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)16g13kcal0.2g0.5g1.1g0g
Katkarapu 21g14kcal3g0g0.2g0g
Rypsiöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g22g21kcal1.8g3.1g0.2g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana330g170kcal13g19.4g4.2g5.4g
Valittu annoskoko165g85kcal6.5g9.7g2.1g2.7g
Annoskoko puolitettuna82g43kcal3.3g4.9g1.1g1.4g
Arvot/100g100g52kcal3.9g5.9g1.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=394378