Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 52g62kcal11.5g0g1.7g0g
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Oivariini, 80 normaalisuolainen3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)31g27kcal0.3g1.1g2.2g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g5g19kcal0g4.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana329g266kcal23.8g11.8g13g0.4g
Valittu annoskoko165g133kcal11.9g5.9g6.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna82g66kcal6g3g3.3g0.1g
Arvot/100g100g81kcal7.2g3.6g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114391