Kukkakaalikeitto

Paseeraa porkkanat, kukkakaali ja valkosipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattu basilika ja kiehuva kasvisliemi.

Vettä sen verran että vihannekset juuri ja juuri peittyvät.

Kun vihannekset ovat hieman kypsyneet, lisää 200g kevytsulatejuustoa.

Hyvää sellaisenaan.

Voit lisätä esim.

kylmäsavulohta tai katkarapuja halutessasi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 53g13kcal1g1.2g0.2g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g6.9kcal0.1g1.5g0g0.6g
Basilika, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl14g24kcal2.5g0.2g1.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana330g123kcal7.4g6g7g3.8g
Valittu annoskoko165g62kcal3.7g3g3.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna82g31kcal1.9g1.5g1.8g1g
Arvot/100g100g37kcal2.2g1.8g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125104