Monivilja aamupuuro

Kaikki viljat kokonaisina ryyneinä/suurimoina.

Liotaetaan yli yön tai n. 10 tuntia.

kaadetaan liotusvesi pois ja laitetaan uunivuokaan.

Lisätään 2 l vetta ja suola, mielellään merisuola.

Uuni 200 astetta ja 2 tuntia.

Kelpaa meillä myös koirille ja lastenlapsi sanoi NAM NAM kun maistoi ekan kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Arjamaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g7g25kcal1g4.1g0.5g0.7g
Riisi tumma 6g21kcal0.4g4.3g0.1g0.2g
Tattarisuurimo / -jauho 5.3g17kcal0.6g3.2g0.1g0.3g
Hirssisuurimo / -jauho 5.6g20kcal0.6g3.9g0.2g0.2g
Vesi141g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana330g166kcal5.2g31g1.8g2.8g
Valittu annoskoko165g83kcal2.6g15.5g0.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna83g42kcal1.3g7.8g0.5g0.7g
Arvot/100g100g51kcal1.6g9.4g0.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156241