Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 19g133kcal0.1g0.1g15g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g112kcal3.3g22.7g0.4g1.1g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 3.1g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Anjovis 10g26kcal2.9g1g1.2g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 13g8kcal0.4g0.6g0.4g0g
Purjosipuli31g5.9kcal0.6g0.7g0.1g0.7g
Tilli, tuore 1.9g0.6kcal0.1g0g0g0g
Pizzajuusto, valio13g43kcal3.1g0g3.2g0g
Muna, annos 60g7.5g6.6kcal0.6g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana330g772kcal31g50.8g49g3.6g
Valittu annoskoko165g386kcal15.5g25.4g24.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna82g193kcal7.8g12.7g12.3g0.9g
Arvot/100g100g234kcal9.4g15.4g14.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133831