Tulinen kanakeitto

Flunssantappaja nro 1. :)

1. Kuori kaikki vihannekset ja paloittele sopivan pieniksi
2. Laita kattilaan vesi ja vihannekset kiehumaan ja lisää kanaliemikuutio
3. Lisää paloiteltu chili, raastettu inkivääri ja valkosipuli, sekä soijakastike oman maun mukaan
4. Paista suikaloitu broileri voissa ja öljyssä kunnes kunnolla ruskea paistopinta
5. Lisää broilerit ja kerma kattilaan
6. Anna kiehua vielä 20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Inezi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Nauris 225g62kcal2.2g9.4g0.7g4.3g
Porkkana 156g51kcal1g8.7g0.3g4g
Fenkoli, annos 100g153g47kcal1.9g11.2g0.3g4.7g
Chili paprika punainen6g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Inkivääri, tuore, silputtu24g19kcal0.4g4.3g0.2g0.5g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 5.5g18kcal0.5g0.8g1.4g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g5g37kcal0g0g4g0g
Rypsiöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)15g12kcal1.4g1.6g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%165g181kcal4.5g4.5g16.5g0g
Broilerinfilee (Atria, ohut leike) 1kpl (113g)357g400kcal82.1g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3280g1799kcal192g89.8g72g28.2g
Valittu annoskoko1640g900kcal96g44.9g36g14.1g
Annoskoko puolitettuna820g450kcal48g22.5g18g7.1g
Arvot/100g100g55kcal5.9g2.7g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=205266