Katkarapu- savulohisalaatti

Laita katkaravut salaattikulhoon ja purista puolikkaan sitruunan mehu päälle.

Jos haluat vielä enemmän sitruunan makua, niin raasta vielä sitruunan kuorta joukkoon.

Lisää ripaus suolaa ja pippuria ja hieman tilliä (tuoretta tai kuivattua).

Anna marinoitua kylmässä noin tunti.

Lisää kulhoon loput ainekset ja sekoita.

Jos haluat lisää hiilaria, niin lisää joukkoon vaikka täysjyvä penne pastaa.

Sopii pääruokana tai jonkun pääruan kylkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Isoja katkarapuja (Apetit), annos 100g272g237kcal49g4.1g2.7g0g
Kirjolohifile, savustettu (100g)240g418kcal42.2g0g27.8g0g
Lehtisalaatti, vihreäkeiju mix (Vihreäkeiju), annos 10g120g12kcal1.3g1.2g0.2g1.2g
Kurkku 240g26kcal1.3g3.4g0.2g1.7g
Tomaatti 240g55kcal1.3g8.3g0.7g3.4g
Paprika punainen 160g47kcal1.5g7.2g0.6g3g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g320g208kcal41.6g6.4g1g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore48g12kcal0g4.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3280g2028kcal276.4g69.8g66.4g18.6g
Valittu annoskoko1640g1014kcal138.2g34.9g33.2g9.3g
Annoskoko puolitettuna820g507kcal69.1g17.5g16.6g4.7g
Arvot/100g100g62kcal8.4g2.1g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296573