Omena-puolukkahyvä

Sulata voi ja sekoita mantelilastut sekä makeutusaine joukkoon.

Omena ja puolukat laitetaan uunin kestävään vuokaan ja seos kaadetaan niiden päälle.

Paistetaan n. 20 min. (tai kunnes on saanut kaunista väriä pintaan) 200 asteessa.

Nautitaan kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g800g272kcal1.6g56.8g2.4g14.4g
Puolukka 240g93kcal1.1g16.3g1.2g6.2g
Voi 200g1451kcal2.4g0.8g162.6g0g
Mantelilastu (A la meira)200g1200kcal48g13.2g108g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 200g813kcal6g194g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3280g7657kcal118.2g562.2g548.4g41.2g
Valittu annoskoko1640g3829kcal59.1g281.1g274.2g20.6g
Annoskoko puolitettuna820g1914kcal29.6g140.6g137.1g10.3g
Arvot/100g100g234kcal3.6g17.1g16.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182454