Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)635g883kcal70.5g2.5g66g0g
Sokeri 225g913kcal0g224.6g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl79g714kcal0g0g79.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 172g590kcal17.5g120.4g2.1g6g
Leivinjauhe 16g28kcal0.8g6g0g0.1g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g16g62kcal0g15.6g0g0g
Raparperi 265g89kcal1.8g14.5g0.3g3.7g
Mansikka 180g84kcal0.9g15.1g0.4g3.4g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g53g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3280g6725kcal183g797.4g296.4g26.4g
Valittu annoskoko1640g3362kcal91.5g398.7g148.2g13.2g
Annoskoko puolitettuna820g1681kcal45.8g199.4g74.1g6.6g
Arvot/100g100g205kcal5.6g24.3g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410692