Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g1951g585kcal89.8g39g5.9g31.2g
Broilerifilee, marinoimaton1951g2088kcal450.7g0g29.3g0g
Sipuli (kuorittu)1098g296kcal14.3g52.7g2.2g18.7g
Kananmuna kuoreton 732g1044kcal91.5g2.2g75g0g
Maito, Kevyt2927g1346kcal93.7g140.5g43.9g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa976g2927kcal224.4g0g224.4g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g366g951kcal98.8g0g62.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g18475kcal2126.4g468.8g885.8g99.8g
Valittu annoskoko10000g9238kcal1063.2g234.4g442.9g49.9g
Annoskoko puolitettuna5000g4619kcal531.6g117.2g221.5g25g
Arvot/100g100g92kcal10.6g2.3g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165555