Nakkikeitto

Huomaa, tämä on suur-annos ja sisältää runsaasti nakkeja :)
Keittoa kannattaa pakastaa annoskokoisissa rasioissa tulevien kiireisten päivien varalle.

*Keitä kuoritut ja lohkotut juurekset ja perunat maustepippurilla ja parilla laakerinlehdellä maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

*Lisää paloitellut nakit ja fond du chef.

*Anna kiehua hiljalleen jonkin aikaa.

*Maista/mausta (ehkä ripaus chiliä) sekä lisää persiljaa.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aito nakki kevyt (Hk), annos 500g350g543kcal49g8.7g35g0.7g
Peruna, vanha, kuorittu 250g190kcal4.7g38.7g0.5g2.5g
Porkkana, tuore180g50kcal1.1g10.1g0.4g4.5g
Selleri, annos 50g25g3.5kcal0.3g0.8g0g0g
Lanttu 50g14kcal0.5g2.3g0.1g0.9g
Palsternakka 7.5g4.8kcal0g0.9g0g0.3g
Purjosipuli 5g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Persilja 10g2.7kcal0.1g0.1g0g0.8g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g14g13kcal0.4g0.5g1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3283g1645kcal112.4g124.4g74g19.8g
Valittu annoskoko1642g822kcal56.2g62.2g37g9.9g
Annoskoko puolitettuna821g411kcal28.1g31.1g18.5g5g
Arvot/100g100g50kcal3.4g3.8g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355915