Kanakeitto

Keitä kanasuikaleet kypsiksi.

Lisää suikaloitu kaali, silputtu sipuli ja mausteet, kuten esim.

pippuri, suola.

Paista raastettu porkkana ja lisää keittoon.

Lopuksi lisää paprikan suikaleita.

Keitä vielä vähän aikaa ja mausta maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 821 grammaa

Indica2611
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 198g55kcal2.4g8.1g0.4g4.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g61g17kcal0.4g3.6g0.1g1.5g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Broilerin koipireisi (Kanamestari), annos 300g150g285kcal24g0.7g21g0g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka34g8.6kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Lehtiselleri 10g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g174g104kcal2.6g22.6g0.2g1.6g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3284g954kcal60.4g75.4g43.6g16.8g
Valittu annoskoko1642g477kcal30.2g37.7g21.8g8.4g
Annoskoko puolitettuna821g239kcal15.1g18.9g10.9g4.2g
Arvot/100g100g29kcal1.8g2.3g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254472