Kalkkunan jauhelihakeitto

Kaada vihannekset, perunasipuli-sekoitus, h
erne, maissi, paprikasekoitus makarooni ja vesi kattilaan.

Keitä.

paista kalkkunanjauheliha ja sipuli pannulla, ilman rasvaa.

Lisää tomaattimurska kalkkunan sekaan.

kun vihannekset ovat valmiita, lisää kalkkuna.

Lisää ketsuppi keittoon.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, vihanneskuution, timjamia, piz
zamaustetta, chiliä(jauhettua) ,papri
kaa(jauhettua) ,pikkusen jauhelihamaustetta, maustepippuria(j
auhettu) ja tuoretta persiljaa! Tuli tosi hyvää ja täyttävää! Eikä ole turhia rasvoja! :) en muuten oo ihan varma tosta vesi määrästä.

Tein keiton viidenlitran kattilaanja tuli kyllä lopussa ihan täyteen!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 844g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit141g37kcal1.3g6.7g0.4g3.2g
Herne-maissi-paprika, Rainbow113g90kcal4.7g14.6g1g3.5g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g225g313kcal42.7g0g15.7g0g
Sipuli 31g9kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Tomaattimurska 141g41kcal0.8g7.5g0.3g2.7g
Ketsuppi, Felix34g30kcal0.3g7.1g0.2g0g
Makaroni, tumma 31g111kcal4.2g20.3g0.9g1.8g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 84g60kcal1.5g12.2g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3285g1384kcal111.8g139.8g37.6g25.2g
Valittu annoskoko1642g692kcal55.9g69.9g18.8g12.6g
Annoskoko puolitettuna821g346kcal28g35g9.4g6.3g
Arvot/100g100g42kcal3.4g4.3g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109167