Makaronilaatikko ++

Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli.

Keitä makaronit.

sekoita maito, kerma ja munat (+mausteet)

vesi-desillä voi samalla huuhdella sekoitus astian, ennen kuin kaataa sen makaroonilaatikon joukkoon.

sekoita aineet vuoassa kunnolla.

siivuta päälle tomaattia ja ripottele juustoraaste (+pizza mauste)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Gislafed
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustettu ruokakerma tomaatti laktoositon (Creme bonjour), annos 200g974g1754kcal24.4g77.9g146.1g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g2338g3975kcal467.6g0g233.8g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)2436g8524kcal311.7g1697.5g46.3g77.9g
Plus maito (Valio), annos 100g487g195kcal24.4g23.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 804g1147kcal100.5g2.4g82.4g0g
Ingman Pohjanpoika juusto731g2886kcal175.4g14.6g233.8g0g
Tomaatti, tuore974g198kcal5.8g37g2.9g13.6g
Sipuli (kuorittu)731g197kcal9.5g35.1g1.5g12.4g
Vesi487g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g37802kcal2242.4g3784.8g1493.8g208.8g
Valittu annoskoko10000g18901kcal1121.2g1892.4g746.9g104.4g
Annoskoko puolitettuna5000g9451kcal560.6g946.2g373.5g52.2g
Arvot/100g100g189kcal11.2g18.9g7.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298445